Home Annonce Sådan skruer du en god teambuilding sammen

Sådan skruer du en god teambuilding sammen

Sådan skruer du en god teambuilding sammen

Når man er end el af et stort team eller en stor afdeling i en virksomhed, er det vigtigt at man kan arbejde effektivt på tværs af projekter og afdelinger. Kommunikation og gode relationer er vejen frem til et godt samarbejde alle medarbejdere imellem. Gode relationer kan være svære at forme, men med teambuilding kan man komme tættere og således skabere bedre arbejdsmæssige forhold.

Det er ikke nødvendigvis vigtigt for dig at vide om din kollega ejer en kat eller en hund, men det er vigtigt at have gode relationer til sine medarbejdere og kolleger fordi det påvirker måden der bliver kommunikeret på, hvilket indirekte eller direkte kan påvirke virksomhedens resultater. Med større fokus på teambuilding kan man styrke arbejdspladsen ved at styrke de teams der udgør den.

Hyttetur i det vilde

Man lærer hinanden bedre at kende når man bliver sat på prøve og udfordret med opgaver der tvinger folk til at tænke ud af boksen. En hyttetur med opgaver der tester medarbejdernes spejderkompetencer, kan man både lære mere om sig selv og styrke relationer til sine kolleger fordi man bliver udsat for de samme prøvelser.

En hyttetur er en god mulighed for at lægge telefonerne og andre distraktioner til siden og give sit hold ens fulde opmærksomhed, husk blot at lægge din iPhone et trygt sted og sørg for skærmbeskyttelse iPhone XR/11 så skærmen ikke lider som følge af hytteturen.

Smør ærmerne op

Gode opgaver at få holdene til at udføre kan være noget kreativt hvor man for eksempel skal have et godt bitssæt til at bygge eller samle et lille stykke møbel sammen. Opgaven kan gøres endnu mere udfordrende, ved at bede den der samler det til at have bind for øjnene. På den måde er man tvunget til at kommunikere på en måde så man forstår hinanden.