Home Blog Underholdning indslag til fest

Underholdning indslag til fest

0
Underholdning indslag til fest
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er altid godt at have lidt ekstra med til festen. Hvad enten det er lokation, ekstra lækker mad, en stripper eller et rigtigt godt, sjovt og spændende indslag. Til firmafesten er der ofte råd til lidt mere. Så hvilke muligheder er der for at peppe festen op med et indslag udefra.

Det er bare sjovere at have et budget der batter. Så har du fået carte blanche af chefen, så kan du finde inspiration til underholdning her. Du kan tænke i hvad du selv synes er sjovt at opleve.

Inspiration til underholdning

Her er en liste over mulige kategorier

Det er helt oplagt at hyre et band eller en musiker. Der er mange steder, der tilbyder livemusik, men det er oplagt at gå efter kunstneren selv. Tit skal man gennem en agent, men ofte er der altid nogen der kender nogen.

Det sjove indslag

Hypnotisør og tryllekunstner er nogle af de ting, der altid er et kæmpehit. Dels er publikum tit inddraget og dels er det altid hamrende underholdende. Der er naturligvis folk i alle prislag – og det er ret ofte at pris og kvalitet hænger sammen. En stand upper er lidt det risky valg. et skyldes at det appelerer til en smallere gruppe folk – og tit de unge. Der er dog stand uppere, der virkelig kan fange alle – men der er prisen også i den helt høje ende. Der er flere muligheder at finde her

Teambuilding og underholdning

Du kan også kombinere teambuilding med underholdning med indslag som dans og sang. Til dans er selv det klassiske vals et sjovt indslag, men aerobic er virkelig 80er og retro. Orkester og dirigent er udfordrende – og for mange både en øjenåbner og ikke mindst noget der skaber sammenhold. At det så både er sjovt og underholdende i sig selv er bare bonus.

Det sjove og billige underholdning

Er budgettet ikke stort, så er der mulighed for at freestyle. I kan for eksempel

  • Køre karaokee
  • Croquis – med mannequin dukke
  • Danse selv – stopdans og ballondans

Husk at uanset hvad I vælger, så er det dem som er med til festen der er den vigtigste ingrediens.